LED-valonheitin

LED-valonheitin

LED valonheitin, tunnetaan myös nimellä valonheittimet, valot, valaistus, jne., käytetään pääasiassa arkkitehtoniset tarkoituksiin sekä kaupallisten valaistus, koriste osia raskaampi, sen appearanc

LED tulva valo, tunnetaan myös nimellä valonheittimet, valot, valaistus, jne., pääasiassa arkkitehtoniset tarkoituksiin commercial space valaistus, koriste osia raskaampaa, sen ulkoasu on myös monipuolinen, sillä on yleensä syytä katsoa lämpöä ja siksi sen ulkoasua perinteinen tulva valo, joitakin eroja.

LED tulvien valon ominaisuudet:
Yhteismarkkinat, LED flood valo on huomattavasti 1W suurteho-LED (LED-elementtien tehdään PMMA: n tehokas hämärässä linssi, sen tärkein tehtävä on toissijainen valo pääsee LED-tehtävän, joka on toinen optinen) on muutamia yrityksiä, koska jäähdytysteknologia hoidetaan hyvin ja käyttää 3W ja korkeampi voima LED. Sopii suuri otteeseen valettu valaistus, rakennuksen valaistus. Valonheittimet sekä mitä täytyy kiinnittää huomiota?
Erittäin puhdasta alumiinia heijastin, beam tarkka harkinta parhaat tulokset.
2, symmetrinen kapea-kulma, laajakulma ja optisten järjestelmien epäsymmetrinen.
3, takana open-tyypin lamppujen korvaaminen helppo huoltaa.
4 valaisimet on helppo säätää mittakaavassa levy kuvauskulma.  Tärkeimmät käyttöalueet ovat nämä: yksi rakennus, historiallisten rakennusten julkisivu valaistus, valo ulkopuolella kautta valaistus, paikallinen sisävalaistuksessa, vihreä maisema valaistus, mainostaulu, hoitokulttuuria ja muita erikoistuneita palveluja, valaistus, baarit, diskot ja muut viihde tunnelma valaistus ja niin edelleen.

Hot Tags: LED tulva valo, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, valmistajat, ostaa, halpa, korkea laatu, CE-sertifiointi, paras, muoti
Liittyvät tuotteet

Tutkimus

Tuoteluettelo
Ota yhteyttä

Sähköposti: aaron89@sina.com


Zip/Post koodi: 225651

Tel: 86-514-84216369

86 13773313810

Faksi: 86-514-84212540