Etusivu > Näyttely > Sisältö

Solar valaistus on hyvä vai huono?

Solar katu arviointi, sitten nähdä auringon Street valmistajia ei ole tiukasti tarkastusten laadukkaita ongelman näkökohtia, varmasti on useista seikoista tarkastella solar street huono, Katso se onko tavata, tarvitsemme sen vaatimukset, voi siitä vastus sateinen päivittäin määrä ja kevyt kuin astetta ja elämä ja akku elinikäinen ja ohjaimen teknologian , koko järjestelmän laitteet view solar Street Bad.

Solar katuvalot on luottaa auringon energiaa, joten kun olemme sadepäivinä, on sen aurinko-akku kapasiteetti voi kestää 3-5 sadepäivinä, sademäärä monilla aloilla eivät ole paljon kestää 3-5 ja sateinen päivä aurinko katuvalojen Viimeisten on erittäin hyvä. Tietenkin on myös aurinko-käyttöinen akku on paljon parempi.


On tarpeeksi kirkas takaa ihmisten turvallisuus ja pitkä käyttöikä valaistus, älä käytä aikaa sammuttaa valon. Tärkeämpää on aurinkoenergian ohjaimen käyttö, koska se on numero määrittää aurinkoenergia katu lamppu kestää sadetta joka päivä, vakaus ja tuotteiden laadun, valitse solar valaistus säästää aurinko katuvalojen Viimeisten hinta.


Tuoteluettelo
Ota yhteyttä

Sähköposti: aaron89@sina.com


Zip/Post koodi: 225651

Tel: 86-514-84216369

86 13773313810

Faksi: 86-514-84212540