Etusivu > Uutiset > Sisältö

Analyysi: Miten parantaa aurinkoenergian käyttöä?

Tänään elinympäristömme sekä nopea taloudellinen kehitys tuli enemmän vakavia, energian säilyttämistä ja ympäristönsuojelu ovat nyt auringon valo Ulkovalaisimet valmistajien helpottaa yö valikoima voit säästää energiaa ja vähentää saastumista ja hyväksyä ihmiset, niin miten voimme parantaa käyttöä aurinkoenergian käyttöä? Lampun valon aurinko valaistuksen järjestelmä asettaa hyödyntäminen avain on muotoilu, tehokas ja luotettava optinen järjestelmä tekee tasaisesti tiellä valonlähde.


Katuvalojen valoteho todellinen kokoonpano suunnitteluprosessin tärkein periaate on käyttö-Imaging optiikka suunniteltu erityinen optinen järjestelmä järkevän jakamisen auringon katuvaloja tuottavat valoa Valaistusvoimakkuus ja yhdenmukaisuus vaatimukset aurinkoenergia käyttöasteen.


LED auringon katuvaloja koska hakemus on jatkuvasti lamppu valmistajien parantuneen tehokkuuden ja laadun katuvalot, parantamiseksi paremmin taloudellisen kehityksen energiansäästön ja ympäristönsuojelun, solar valaistus valmistajat täyttävät ja on edelleen innovatiivinen!


Tuoteluettelo
Ota yhteyttä

Sähköposti: aaron89@sina.com


Zip/Post koodi: 225651

Tel: 86-514-84216369

86 13773313810

Faksi: 86-514-84212540