Etusivu > Uutiset > Sisältö

Polttolamppujen energiansäästötekniikkaHigh-pole-valaistus on suhteellisen erityinen valaistus kaupunkivalaistuksessa, sen turvallisuus ja tekniset parametrit vaativat enemmän, niillä on oltava yksityiskohtaiset tekniset ehdot, joiden mukaan korkeiden napojen valaisimien asentamisen tulisi olla myös valmistajien vaatimusten mukaista. napa Lampun päivittäinen käyttö ja huolto olisi suoritettava oikea-aikaisesti, jotta korkeapaineiset valaistuslaitteet olisivat turvallisia ja normaalia toimintaa.

Korkea-napaista lamppua on käytettävä matala tehohäviö, liitteen vakaata suorituskykyä, järkevää valintaa energiansäästöä edistäville tekniikoille ja laitteille sen varmistamiseksi, että korkeapaineisen valaistuksen vaikutus samanaikaisesti estää valaistusteollisuuden, valon saastumisen, rajoittaa valonsäteilyn valoa tärkeimpien, korkeapaineisten lamppujen hallitsemiseksi. Näin vältetään ensimmäisen saastumisen ilmiö hoidon jälkeen.

Maisema-lampun ohjauskotelo laitevalmistajat mukaan vaaditun kapasiteetin, korkealaatuisen kylmävalssatut teräslevy seinämän paksuus on vähintään 1,2mm ulkonäkö ruiskumaalaus jauhe ja tekee vedenpitävä ja varkaudenesto ja lämpöä. Korkeapotilamppu Maisema-teräsrakenteinen teräs ei saa vaikuttaa halkeamien, delaminaation, raskaan ihon, kuonan ja muiden vikojen pinnoituksen tai naarmutuksen syvyydestä johtuviin materiaali- ja mekaanisiin ominaisuuksiin, ei saa olla suurempi kuin negatiivisen 1/2: n teräspaksuuden paksuus, ja sen ei tulisi olla suurempi kuin 0,5 mm.

Niille, joilla ei ole pääsyä korkea-napaisille tuotteille, tarkista korkean napaisen lampun tuotannon laatu ja onko asennusprosessi kohtuullinen seuraavista pisteistä tuomitsemiseksi.

Koska polttimen valojen korkeus on 18 metriä ja 35 metriä, joten salaman suojatoimenpiteet on tehtävä, me näemme usein korkeita polttovaloja, monet ovat vasta kuumasinkityn käsittelyn jälkeen, tällaisen valon käyttöönotto napainen päärunko ei ole ongelma, korkea-napainen lamppu, mutta viime vuosina on paljon osia ottaa huomioon kauniin napa ongelma, kaikki sen pinta lisätä suihkutusprosessia, yleisempi hopea ja valkoinen, tämä aikaa on kiinnitettävä huomiota, ja jotkut korkean puolivalmistajat eivät ota huomioon ongelmaa, toisin sanoen muovinen jauhe itsessään on eristetty, jos salamoita ruiskutetaan muovisella jauheella, niin salamannon rooli katoaa, jos se löytyy laitoksesta Muista ilmoittaa Asennustyöntekijä, korkeapaineinen lampu salamavalon yläosaan, ylhäältä alaspäin vähintään 20 cm: n etäisyydelle muovisen jauheen kokonaan kahlitsemisesta ja sitten salamavalon ja sadeputken liitoksesta. salamurha fi xed top wire putoaa neula jauhe alkuun jauhe, voi vain normaali johtuminen

Kun lamppujen asennus, jos se on LED-valaisimia, lamppu, joka on taajuusmuuttajan takana oleva nollavirta, FireWire ja maadoitus, maadoitus on kytkettävä valmiiksi järjestettyyn pääkaapeliin, jos taajuusmuuttaja teho maa-alalle Linja ei ole kytkettynä, sitten joutunut ukkospäiviin, High-pole Lamp on todennäköisesti poltettu. Ja sitten on johdotuspään käsittely, sarja kaapeliliittimiä on huuhdettava tina ja sitten kääritty eristysnauhalla ja panna sitten palonestoaineen vaha putki, jonka tarkoituksena on välttää korkea lämpötila ja sade, viiva liian vanhentunut, aiheuttaa oikosulun.

Valaisimet, erityisesti korkeapaineinen natriumlamppu, asennuksessa on kiinnitettävä erityistä huomiota kiinnityspalkin kiinnitykseen, joka on kiristettävä avaimella, usein näkee neliön tai tienvarren polttimon lamppua alaspäin keulasta, joka ei ole kiinteä. . Vakava, jos lasku aiheuttaa henkilövahinkoja.

Korkeat napaiset valaisimet koostuvat yleensä kahdesta tai kolmesta teräsputkesta, jotka asennuksessa kiinnittävät erityistä huomiota kuhunkin kahteen osaan toisiinsa, kun pistosyvyys on vähintään 60 cm, jos pistoke ei ole paikallaan, älä huoli siitä tulee omat alas, mutta vaikuttaa koko pystysuoraan palkin valot, High-pole lamppu siellä vasemmalle ja oikealle ravistamalla tilannetta, jos pistoke paikallaan, niin mitä ei tapahdu.

Korkean tangon yläosaan, eli kiinteän koukun sijaintiin, on kytketty kolme M14- tai M16-ruuvia, asennuksen tulisi kiinnittää huomiota siihen, että kolmen ruuvin on oltava ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ruuveja, ovat sivuuttaa ongelman, tavallisen raudan sinkitty ruuvi, niin kauan, rauta-ruuvi on vakava ruoste, aiheuttaa irrottamisen vaikeuksia tai ei voida irrottaa, lampun ongelmia, lamppu ei voi olla normaali liikkeet.


Tuoteluettelo
Ota yhteyttä

Sähköposti: aaron89@sina.com


Zip/Post koodi: 225651

Tel: 86-514-84216369

86 13773313810

Faksi: 86-514-84212540