Etusivu > Uutiset > Sisältö

Floodlight on yksi valaistussisäistä studiossa


Ympäröivän säteilyvalovoiman valaistus on yhtenäinen valonlähde, sen säteilyttämisen laajuutta voidaan säätää itsessään, sitä voidaan käyttää koko alueen valaisemiseen, yleisimmän valonheitin valaistuksen valaistukseen, on yksi välttämättömistä valaistuksista tutkimuksen lähde.

Valonheijastimen ominaisuudet

1, energiansäästö ja ympäristönsuojelu: Käytetty valaistusvalo on kiinteä elohopeayhdiste, eräänlainen ympäristön saastuttamaton materiaali, joista suurin osa voidaan kierrättää, valonheitin ja yleinen lamppu verrattuna säästämään noin 75% sähköstä, Flood Light on ehdottomasti terveellisiä ja energiaa säästäviä tuotteita.

2, ei flash taajuutta: valonheittimen työtaajuus on korkea, ei aiheuta silmien väsymistä, tehokasta suojaa näön.

3, väri on hyvä: valonheijasten väri on yli 80, Flood Light valo on suhteellisen pehmeä, pinnan kohde on myös erittäin pehmeä ja luonnollinen.

3, älä esilämmitä: Floodlight voi käynnistää välittömästi ja käynnistää uudelleen, monilla kytkimillä ei ole yhteistä sähköpurkauslamppua hajoamisen ilmiön ja pitkän käyttöiän valossa.

4, valonheittimien asennus on yksinkertaista ja kätevää, Flood Lightä voidaan käyttää useaan otteeseen asennusta varten, rajoitukset ovat suhteellisen pieniä.

Omni-Light-sovellus

Valonheitin voi valaista esin kaikkiin suuntiin ja valonlähde on pehmeä ja homogeeninen, joka voi simuloida valaistuja tuotteita, kuten lamppupisteitä. Yleistä käytetään mainostaulukoissa, valtateissä, rautatietunneleissa, silloissa ja putouksissa, neliöissä, rakennuksissa ja niin edelleen.

Valonheijastuksen valaistusta voidaan säätää mielivaltaisesti, kun vaikutuskaavio on yleisimmin käytetty yhdenlainen valolähde, kohtaus vastaa lampunvaloa, Flood Light voi jatkaa sopivaa lisäystä ja laskua, on saavuttanut tyydyttävän vaikutus.

Huomiota valonheitinvalon asennuksesta ja käytöstä

1, valonheitin asennuksessa, on parasta käyttää sarjan LED-muotoa, led-sovellus kiinnittää huomiota piirin huippujännitteen ja -virran suunnitteluun vakioväliin.

2, asennus valonheitin, kiinnittää huomiota sen tiivistys vaikutus, Flood Light tiivistys vaikutus heikko valonheitin, vähentää huomattavasti valonheijastimen käyttöikä.

3, asennus valonheitin, tarvetta ammattimaisen rakennushenkilökunnan asentaa, jotta vältettäisiin tulevaisuudessa ongelmia.


Tuoteluettelo
Ota yhteyttä

Sähköposti: aaron89@sina.com


Zip/Post koodi: 225651

Tel: 86-514-84216369

86 13773313810

Faksi: 86-514-84212540