Etusivu > Uutiset > Sisältö

Valonheittimet ovat yhä useampia ihmisiä, jotka tunnustetaan hyväksymään

Flood-valo on erityinen käyttö useisiin sisä- ja ulkokäyttöön tai paikan päällä tapahtuvaan rakentamiseen ja muihin kiinteisiin valaistuspaikkoihin. Se ei ainoastaan ​​ole uusi ulkonäkö vaan myös hyvä valaistusvaikutus, turvallinen ja kestävä.

Valonsäde on eräänlainen valo, joka voi antaa yhtenäisen valonlähteen ympärillämme. Tulvan valo Valonlähde on eräänlainen pistevalolähde, joka näkyy meidän kohtauksessamme oktaedrisessä grafiikassa ja voimme omien vaatimusten mukaan. Valonlähteen säätövalinnan tarve on suuri, jota usein käyttävät ihmiset tuotannon vaikutuksesta, jota usein käytetään sisätiloissa, vaikutus on erinomainen.

Valonheittimiä, jotka ovat korvaavien tuotteiden valonlähde, ovat tunnistaneet yhä useammat ihmiset, ja niitä on sovellettu myös monilla aloilla. Käytetään pääasiassa mainostauluissa, valtateissä, rautatietunneleissa, silloissa ja humppauksissa, neliöissä, rakentamisessa ja muissa paikoissa. Sitten mikä on valaisin? Floodlight on valaistuspiste voi olla yhtenäinen kaikissa suuntakohdissa, sen valaistusalue voidaan säätää, Flood-valo Positiivisessa oktaedrisen kuvakkeen näytössä. Valonheittimet ovat yleisimmin käytetty valonlähde, ja tavallisia valonsäteitä käytetään valaisemaan koko kohtaus. Useita valonsäteitä voidaan käyttää kohtauksessa parempien tulosten aikaansaamiseksi. Siinä tapauksessa että

Valonheittimen valaistusominaisuudet

Valonlähde on yleisimmin käytetty valonlähteen vaikutuksessa, joten kohtauksen avulla voidaan koordinoida useiden valonheittimien roolia paremman vaikutuksen syntymiseen. Erityisestä pisteestä esineiden yhtenäisen säteilytyksen suuntaan, käytä sitä paremmin analogisiin hehkulampuihin ja kynttilöihin. Valonheittimet voidaan sijoittaa mihin tahansa kohtaukseen. Esimerkiksi se voidaan sijoittaa kameran ulkopuolelle tai kohteen sisälle. Tulvien valo On tavallista käyttää monia erilaisia ​​valonheijastevärejä. Nämä valonheittimet voidaan suunnitella tummasti ja sekoittaa mallissa. Koska valonheitevalikoima on suhteellisen suuri, valonheijastustehokkuus on hyvin helppo ennustaa, ja tämä valo on monessa ylimääräisessä tarkoituksessa, esimerkiksi valonheitin, joka on sijoitettu kohteen pinnan lähelle, esineen pintaan. On syytä huomata, että valonheittimiä ei voida määrittää liikaa, muuten vaikutus on tylsää ja tylsää. Tulva-valo Tuotantokartan tavanomaisessa vaikutuksessa ja enemmän huomiota kokemaan valaistusparametrit ja asettelun vaikutus kohtauksen vaikutuksen vaikutuksesta, kokemuksen kertymisestä, hallitsemaan valoa taidoilla.

Floodlightin ominaisuudet

Valaistustekniikan jatkuvan kehityksen myötä valonheittimet ihmisten elämässä ovat yhä yleisempiä, Flood Light -teho on yhä useamman ihmisen tunnustettu hyväksyvän, lähinnä siksi, että sillä on seuraavat ominaisuudet:

1, valonheittimillä on erinomainen sähköinen suorituskyky. Tavanomaisissa olosuhteissa valonheittoteho on suhteellisen korkea, vakiovirtalähteen käyttö alhaisen harmonisen virran kanssa voi siis tuottaa suhteellisen vakaan valovirtauksen.

2, valonheitin käytännöllinen alue on suhteellisen laaja, asennus on myös helpompaa ja nopeampaa. Floodlight-lampun muotoilu on kompakti ja hieno, helppo asentaa, Flood Light -laite, jota voit käyttää monin eri tavoin asentaa, ei sovelleta ympäristöön ja sijaintipaikkaan.

3, valonheijasten näkyvän valon osuus on suhteellisen korkea. Tulovalaisimen sisältämässä valossa, sen näkyvän valon määrä ylittää 80%, visuaalinen vaikutus on erittäin hyvä.

4, valonheittimet ovat hyvää väriä. Normaalisti, kun käytämme valonheittimiä, se lähettää suhteellisen pehmeän valon, jonka kohde säteilee heijastimilla, joilla on hyvä kiilto, vaikutus on luonnollisempi ja sen värintoistoindeksi on yli 80.

5, valonheittimet ajan käytössä ei tule stroboskooppista ilmiötä. Kun erinomainen käsittely prosessissa tuotannon valonheittimet, korkea hyötysuhde, Flood Light työssä, kun ei ole strobe, häikäisyä ja niin edelleen, jotta ei liitä ihmisen silmä, ei anna sinulle ilmiö silmien väsymys.

6, valonheitin on eräänlainen energiansäästölamppu. Kanssa led-valon suosio valaistusmarkkinoilla, yhä useammat ihmiset johdetaan valaisimien tuottamiseen valonheittimien käyttöä varten, ei ole poikkeus, mutta käytä myös valoa valolähteenä, joten yleinen valaistusvaihe Vertailu , valonheittimet tulevat energiatehokkaammiksi.

7, valonheitin käyttöaika on suhteellisen pitkä. Valonheittimet eivät käytä filamenttia, Flood Light, mutta korkeataajuisen elektroditon purkauslampun tuottaminen, sen säteilytysaika on yleensä yli 60 000 tuntia verrattuna muihin perinteisiin lamppuun verrattuna pitempään käyttöikään verrattuna.

8, valaisin on eräänlainen ympäristöystävällinen valaisin. Kun valmistelemme valonsäteitä, käytämme sisätiloissa kiinteää elohopeaa, ja jos olemme vahingossa rikki, Flood Lightin ei tarvitse huolehtia ympäristön saastumisesta. Voimme palauttaa sen, kun emme käytä lamppuja. Käyttö, ympäristöindeksi on suhteellisen korkea.


Tuoteluettelo
Ota yhteyttä

Sähköposti: aaron89@sina.com


Zip/Post koodi: 225651

Tel: 86-514-84216369

86 13773313810

Faksi: 86-514-84212540