Etusivu > Uutiset > Sisältö

Valonheittimet voivat valaista kattoa

Kaupunkiympäristössä ei useinkaan ole mahdollista asentaa valonheittimiä ihanteellisella paikalla. Olisi säädettävä valaistussuunnittelun alkuperäisen suunnittelun perusteella paikannuksen fyysisten raja-arvojen huomioon ottamiseksi ja tyydyttävämmän ratkaisun saavuttamiseksi, esimerkiksi loistelamppujen, häikäisyn, huollon ja huollon huomioon ottamiseksi. sisäänkäynnin säätö.

Valonheittimen tuottaman palkin leveys voi olla suurempi tai pienempi riippuen optisen järjestelmän asennosta ja lampun valonlähteestä. Tyypillisesti Flood Light valonheijastimen valonvoimakkuus määräytyy valon intensiteetin suuntaan nähden, joka on yhtä suuri kuin 50% säteen aksiaalisuuntaisen huippuarvon intensiteetistä.

Pyöreän symmetrisen valonheijastimen säteen alue on vakio jokaiselle kasvolle ja suorakulmaisen valonheijastimen sädealue on yleensä soikea, joka määritetään kahdella arvolla, jotka vastaavat kahta symmetria-tasoa.

Joissakin sovelluksissa käytetty valonsäde on epäsymmetrinen huippunopeuden voimakkuuden tapauksessa. Tässä tapauksessa palkkialue on 50% kahden puolikulman määrittämän valon intensiteetistä.

Koska monien valonsäteiden palkkialue on kapea, kuvissa 3 olevia polaarisia koordinaatteja ei voida lukea tai olla epätarkkoja. Yleisesti, jos käytetään XY, missä pystysuora akseli OY edustaa valaistusta ja vaakasuora akseli OX edustaa palkin kulmaa. Useimmissa valonheittimissa valonlähde, joka siirtää optisen järjestelmän, muuttaa jakautumiskäyrän muotoa (säteen alue, valon voimakkuus ja symmetria).

Jotta pystyt näkemään tornin ympyrän, tornin leveyden tulisi jatkuvasti muuttaa kirkkautta. Kuitu olisi kuitenkin pysyttävä pystysuorassa linjassa. Valonheittimet on järjestetty kuv. 5A ja 5B. Muutos riippuu kohteen ja kohteen välisen etäisyyden suhteesta ja tornin halkaisijasta.

Kun suhde on korkea, toisin sanoen, kun kapea torni valaistaan ​​kaukaisella valonheittimellä, on tarkoituksenmukaista järjestää kaksi valonheitintä kuvion 5A mukaisesti. Kun valonsäteet asennetaan rakennuksen läheisyyteen, Flood Light -valaisimet on järjestettävä kuvion 5B mukaisesti alhaiselle tornille, jonka kulma on noin 120 astetta.

Kun näet vain suuren halkaisijan sarakkeen yhdestä suunnasta, sinulla voi olla kaksi vaikutusta. Valaistu keskialue on mahdollista luoda kahden tumman alueen (kuva 5B / 5D / Kuva 5E) välillä tai järjestelyn kääntämiseksi rakennustason ominaisuuksien mukaan.

Katto on yleensä materiaalia, joka on tummempi kuin sisäpuoli, joten sen kirkkaus on alhainen, jopa päivällä. Tasapainon säilyttämiseksi katon valaistuksen valaistus ei voi olla korkeampi kuin muut rakennuksen osat. Jos katon väri on näkyvä, Flood Light -tekniikkaa voidaan parantaa käyttämällä valolähdettä, jolla on sopiva ensisijainen väri.

Usein ei ole mahdollista valaista kattoa samasta paikasta, kun valaisin valaisee julkisivun. Kaupungeissa valonsäteet voidaan yleensä asentaa viereisiin rakennuksiin. Muissa tapauksissa valonheittimet voidaan asentaa mastoon tai kattoon vastaavalla etäisyydellä.

Jos valonheittimet asennetaan kattoon, on tärkeää huomata, että nämä valonheittimet asennetaan suojaan rakennuksen säilyttämiseksi

Estetiikka. Kattoikkunat, ikkunat, Flood Light -vedonpoistojärjestelmät, savupiiput ja muut rakennukset voivat tarjota sijainnin asentaa ja peittää valonheittimet. Valonheittimen asentaminen kattotason reunaan helpottaa valaistusta julkisivuun alustan yläpuolella

Kun rakennuksen valaistus tarjoaa valonheitin, joka on asennettu noin kaksi kertaa korkeuden korkeuteen, valonsäde kykenee yleensä valaisemaan katonTuoteluettelo
Ota yhteyttä

Sähköposti: aaron89@sina.com


Zip/Post koodi: 225651

Tel: 86-514-84216369

86 13773313810

Faksi: 86-514-84212540