Etusivu > Uutiset > Sisältö

Valonheittimet on erinomainen sähkö suorituskyky


Valonheitin on erityistä hyötyä useita sisä- ja suunnittelutoimintaansa tai paikan päällä rakentamiseen ja kiinteä valaistus muualla, se ei ole vain uusi ulkonäkö, mutta myös hyvä valaistus vaikutus, turvallisia ja kestäviä, saattaa olla vielä paljon ystävät on nähnyt, tietenkin, on olemassa paljon ystäviä se täysin tiedä, tulva valo mutta sillä ei ole väliä, tänään Xiaobian on täällä tulvien valon yksityiskohtainen Johdatus mitä on valonheittimet, kuinkas torjunnassa ovat ominaisuudet valonheittimet, valonheittimet käytön vaikutus on hyvä.

Niin sanottu valonheitin viittaa meidän ympäröivä valonlähde valo voi lähtevä valo, sen valonlähde on pisteeseen valonlähde, se on meille positiivinen octahedral Tietokonegrafiikka näyttää kohtauksen, we voi omat tarpeet suorittaa cho soveltamisalaan valonlähde säätö, tulva valo jää usein käyttävät ihmiset, joiden esittämistä siitä, ja usein käyttävät ihmiset sisätiloissa studiossa, vaikutus on erinomainen.

Valonheitin ominaisuudet

Valaistus teollisuus jatkuvaan kehittämiseen valonheittimet jokapäiväisessä elämässä on yhä enemmän, yhä useammat ihmiset tunnustettu hyväksyä lähinnä siksi, että se on seuraavat ominaisuudet:

1, valonheittimet on erinomainen sähköinen suorituskyky. Normaalioloissa valonheitin power on suhteellisen korkea, jatkuva nykyinen virtalähde tulva valo alhainen harmoninen nykyinen, käytössä siis tulostaa melko vakaata valovirran.

2, valonheitin käytännön valikoima on suhteellisen laaja, asennus on myös kätevä ja nopea. Valonheitin lampun design kompakti ja hieno, helppo asentaa, voit käyttää erilaisia tapoja asentaa, tulva valo ei peritä ympäristö ja sijainti eristäminen.

3, valonheitin näkyvän valon osuus on suhteellisen korkea. Tulva valoa sisälle valon sen verran näkyvän valon päästä yli 80 prosenttia visuaalinen vaikutus on erittäin hyvä.

4, valonheittimet on hyvä väri. Normaalisti, kun käytämme valonheittimet, se lähettää suhteellisen pehmeää valoa, objekti on säteilytetty jonka valonheittimet hyvä kiilto, vaikutus on luonnollisempi, sen värintoistoindeksi on suurempi kuin 80.

5, valonheittimet ajankäyttö ei näy Stroboskooppiset ilmiö. Kun hyvä prosessi käsittelylaitosten valonheittimet, korkea hyötysuhde, tulva valo töissä, kun ei tule strobe, häikäisyn ja niin edelleen edelleen ei liittää ihmisen silmä ei anna sinulle ilmiö silmien väsymistä

6, valonheitin on eräänlainen energiaa säästävät lamput. Led-valo valaistus markkinoilla suosio yhä useammat ihmiset on aiheuttanut valaisimet valonheittimet käytöstä ei ole poikkeus, mutta myös käyttää led kuin valonlähde, siis yleisen valaistuksen vaiheen vertailu , valonheittimet tullut lisää energiatehokkuutta.

7, valonheitin käyttöaika on suhteellisen pitkä. Valonheittimet Käytä hehkulangan tuottaa, mutta käyttää korkean taajuuden electrodeless purkauslamppujen tuottaa, tulva valo sen säteilytys aika on yleensä yli 60 000 tuntia verrattuna muut perinteiset lamput verrattuna pidentää käyttöikää.

8, valonheitin on eräänlainen ympäristöystävälliset valaisimet. Kun teemme valonheittimet, vankka elohopeaa käytetään sisustuksellaan ja jos vahingossa rikki, tulva valo emme huolehtia ympäristön pilaantumista. Voimme palauttaa se, kun emme käytä valaisimet. Ympäristöindeksin on suhteellisen korkea.


Tuoteluettelo
Ota yhteyttä

Sähköposti: aaron89@sina.com


Zip/Post koodi: 225651

Tel: 86-514-84216369

86 13773313810

Faksi: 86-514-84212540