Etusivu > Uutiset > Sisältö

High-napainen lamppu valaistus alue on suuri


Korkea napainen valaisin koskee municipal engineering, valtatie ylikulkusilta, parkkipaikalla, stadionin, tavaraliikenteen pihalla, satamaan, lentokentälle ja kansalaisten vapaa Square ja niin edelleen Ulkouima valaistus projektin.

High-napainen lamppu on yleensä viittaa yli 15 metriä teräksen kartion muotoinen valo baari ja suuri teho modulaarinen kevyt runko koostuu uusi valaisin on lamppu, sisävalaistus sähkö, Rod ja säätiön osa yhdistelmä.

High-napainen lamppu käytetään moottoriteitä, tiet ja muissa paikoissa, High-napainen lamppu sen komea ulkonäkö, olisi vahva koriste. Lamppu pole on paljon pitempi kuin katu lamppu, High-napainen lamppu valaistus alue on myös suurempi. Valaistuksesta on hyvä samalla valonlähde keskittyy, valaistus on jopa, valokeilassa on pieni.

Valo lautasta, käyttäen electric lentoonlähtö ja lasku, helppo käyttää, lamppu levy asti työskentelyasento, lampun voi automaattisesti poistaa koukku, lanka, köysi purkamisen. Lisäksi valaistuksen ohjaukseen on jaettu käsi valvonnassa valo-ohjaus, aika ja mikrotietokone valvontaa, helppo ohjata huolto.

Korkea napainen valoinstallaatio

Valaisimen muoto voi perustua käyttäjien vaatimukset, ympäröivä ympäristö, valo on erityinen selvittää, sisäinen lamput ovat yli lentoratojen led valonheitin ja vaalea. High-napainen lamppu pole elin on yleensä yhden pyramidirakenteen, käyttää teräslevyyn roll muodossa, korkeus on 15-40 metriä, monet on kaksi kokoonpanoa, säteilytys säde voi nousta 40-80m.

Korkea napainen valaisin kokoonpano

1. lamppujen sauva Kahdeksansivuinen, 12-sivuinen, 18-sivuinen kartion muotoinen Baari, luja laadukkaita teräslevy, leikkaus, taivutus, automaattinen hitsaus, jotka muodostavat design hetkellinen suurin tuulen vastus kapasiteetti 6 0 m/s. High-napainen lamppu kunkin eritelmän koostuu 3-4 solmua kuuluu laippa teräs runko, 1 m 1.2 m ø ja mm 40mm paksuja.

2 toiminta puitteet rakenteen lisäksi myös sisustaa päämateriaali teräs, teräs putki lamppu sauva, kevyt levyn kuuma dip sinkki hoito.

3. sähköinen nosto-järjestelmä koostuu sähkömoottori, nostolaite, kolme joukko kuuma dip galvanoitu teräsköysi ja kaapeli. Rod valaisinrunko asentaa, nosto nopeus on 3-5 metriä minuutissa.

4. opas, purkausjärjestelmä opas pyörän ja opas arm koostumus, varmistaa, ettei valo levy prosessissa esiinny liikkumavara että valaisimen kilpi kohota paikassa, lampun voi automaattisesti pudota ja lukinnut koukku.

5. valaistus lentoratojen LED-projektio valot, led valonheitin, tietokone Ohjattu lämpötilansäädin automaattisesti hallita kytkin lampun aika ja valaistus tai täysi valaistus.

6. ukkossuojausjärjestelmä: Ylin lamppu lisää 1. 5 metriä pitkä ukkosenjohdatin High-napainen lamppu maanalainen pohja asennettu 1 1 metriä pitkä maadoitus linja ja hitsaus kiinnityspultit.


Tuoteluettelo
Ota yhteyttä

Sähköposti: aaron89@sina.com


Zip/Post koodi: 225651

Tel: 86-514-84216369

86 13773313810

Faksi: 86-514-84212540