Etusivu > Uutiset > Sisältö

Pylväsvalot ovat ihanteellisia valaistusta vartenHigh-napa on monenlaisten tuotteiden käyttö, ja monissa tapauksissa se pystyy vastaamaan tarpeisiimme, sitten valmistajat aikojen suunnittelussa ovat useampia eritelmiä?

Korkean napaisen lamppun ensimmäinen piirre on, että korkeus voidaan asettaa tarpeen mukaan, kuten korkeus välillä 20m-30m, napojen monikulmioita, tavallisesti 8 sivua / 12 sivua / 16 sivua ja vetotangon liitinrakenne.

Yksi yleisimmistä 20m, 25m, korkea-napa lampun 30m tuotteen korkeus valopylväässä kaliiperi, alempi halkaisija, kevyt napainen osa, ylempi seinämän paksuus, seuraava osa seinämän paksuus on erilainen, High- napainen lamppu suunnittelun erityistarpeiden mukaan, erilaiset korkeustarpeet Erilaiset kaliipit ja napojen korkeat navat ovat periaatteessa kuumasinkittyä spray-käsittelyllä.

Erityisen tuotetyypin valopylväässä voi olla ruostumatonta terästä tai korkealaatuista teräslevyä, joka on muovattu monilevyinen kartiomainen teräspalkki, valo laatikko kuumasinkittyä korroosionestoainetta käyttäen, korkealaatuisesta kevytlevyrakenteesta ruostumattomasta teräksestä, kiinnityspultista, korkeapäisestä lampun mutterista ruostumattomasta teräksestä ja niin edelleen.

Olemme usein kaupungin aukiolla, asemalla, satamassa, lentokentällä, pysäköintialueella, stadionilla, ylikulkusilla ja muissa paikoissa nähdäkseen korkean pylvään kuvan, kun taas ainutlaatuinen tyyli kunkin paikan.

Korkea-napaiset valot: Yleisesti viitataan 15 - 25 metrin korkeuteen teräspilareiden yläpuolella ja majakan korkea teho-yhdistelmä muodostaa uudenlaisen valaisinlaitteen. Se koostuu lampun korkista, sisäisestä valaistuksesta sähköstä, tangosta ja pohjaosasta. Lampun muoto voi perustua käyttäjän tarpeisiin, High-pole Lamp ympäröivä ympäristö, valaistus on erityinen; sisävalaisimet ja enemmän valonheittimet ja valonsäde, valonlähde NG400 korkeapainelamppuvalaisimella, valaistus säde 60 metriä. Tangon runko on yleensä sylinterimäistä runkorakennetta, teräksestä valmistettua korkealaatuista lamppua, korkeus jopa 15-40 metriä.

Ja nyt on edistettävä kattava liike, stadion on tarjota urheilupaikkoja, onko se päivä tai yö voi nähdä stadionin merellä, usein nähdä paljon käynnissä yöllä, pelata, pelata luku, stadion on oltava valaistuslaitteita. Voimakas pola-valo on, että usein näemme valaistuksen leikkipaikalla, High-pole Lamp, jos ei ole korkeita napa valoja, että yö ei voi heijastaa sen arvoa.

Korkea pola valot leikkipaikalla liikaa on liian kirkas vaikuttaa ihmisten huomion, vähemmän huono ei näe selkeää. Niinpä kuinka monta tarvetta korkean napa tämän erityinen ongelma olisi erityinen analyysi, tarkastella alueen urheilukentän, napojen napa osia, kirkkaus vaatimukset. Jos keskitytään energiansäästöön ja kirkkauteen, voit valita korkean napaisen valon, valolähde on uusi energiatehokas valonlähde, korkea-napainen lamppu, jolla saavutetaan sama valaistusteho, suuret napa-valot voivat olla enemmän kuin 70% säästää noin 20%. Vaatimukset saman valaistusvaikutuksen nojalla lähtökohta yleisen käytön 150W korkeapaineinen napa voi korvata 400W muut valot, teho voi saavuttaa 0,99, erittäin energiatehokas, High-pole lamppu, mutta myös tukea toistuva kuuma käynnistys, erittäin sopiva tienvalaistukseen, kasvien valaistukseen, Workshop-valaistukseen, kaivosvalaistukseen, puistovalaistukseen, korkeapaineiseen valaistukseen, älykkään valaistuksen.

Korkea polarivalot ovat keskeisessä asemassa leikkipaikalla, jos valaistus tavallisilla valoilla ei todellakaan ole sellainen vaikutus, ei korkean lampun valaistustekniikan ansiosta, että korkeiden napojen valojen määrän on myös suunniteltava. korkea-napaisten valojen käyttö pitäisi olla heidän taitonsa.


Tuoteluettelo
Ota yhteyttä

Sähköposti: aaron89@sina.com


Zip/Post koodi: 225651

Tel: 86-514-84216369

86 13773313810

Faksi: 86-514-84212540