Etusivu > Uutiset > Sisältö

Valaistuksen ominaisuudet valonheitin valo


Sähkövalo lähteenä valonheitin on tunnustettu yhä enemmän ihmisiä ja on otettu käyttöön monilla aloilla. Käytetään pääasiassa mainostaulut, moottoritiet, rautatietunneleiden, sillat ja tierummut, aukiot, rakennukset ja muissa paikoissa. Joten mikä on valonheitin? Valonheitin on pistevalonlähde, joka voi olla tasaisesti säteilytettyjen kaikkiin suuntiin, sen säteilytys Tunnistusetäisyyttä voidaan säätää mielivaltaisesti, tulva valo ja se näkyy kuvana myönteisiä kahdeksan laitoksen kohtaus. Valonheitin on yksi yleisimmin käytetty valonlähteet vaikutus kaaviot tuotanto ja standardi valonheitin käytetään valaisemaan koko kohtauksen. Monet valonheitin voidaan kohtaus tuottaa parempia tuloksia.

Valaistuksen ominaisuudet valonheitin valo

Valonheitin on eniten käytetty valonlähde kohtaus seurauskaavio voidaan koordinoida useita valonheitin rooli saavuttamiseksi parempi vaikutus. Tulva valo on paras tapa valaista objektin kaikkiin yhdestä asiasta toiseen, suuntiin avulla vastaavasti lamput ja kynttilät. Valonheitin voidaan sijoittaa mihin tahansa paikalle. Esimerkiksi voidaan sijoittaa, tai objektin ulkopuolelle kameran range. On tavallista käyttää monia eri värejä valonheitin kohtaus kaukaisuudessa. Nämä valonheittimet varjoja ja sekoita ne malli. Koska valaistus valonheitin on suhteellisen suuri, valaistuksen vaikutus valonheitin on helppo ennustaa, tulva valo ja on monet ylimääräiset käyttää tällaista valon, esimerkiksi saattamista valonheitin lähellä objektin pinnan tuottaa kirkkaan valon objektin pinnan. On syytä huomata, valonheitin ei voida rakentaa liikaa, muutoin vaikutus kartta ilmestyy, tylsä ja jäykkä. Siksi tulva valo rauhanajan vaikutusta kartta tuotantoa, enemmän huomiota valaistus parametrit ja vaikutus valon vaikutuksia koko kohtauksen, kertyy kokemusta, master valaistus laitteistojen taitoja.

Pääasiallinen käyttö valonheitin ei valaistus, mutta luoda vastaava vaikutus, kuten vaiheessa savu ja valonheitin voi utuinen wonderland kaltainen tunne, yleensä, yleisin käyttö valonheitin elämässämme on vaiheessa, jossa eri paikkaan valonheitin ja valaistus valikoima valonheitin säätö voi saada aikaan sama vaikutus vaiheeseen.


Tuoteluettelo
Ota yhteyttä

Sähköposti: aaron89@sina.com


Zip/Post koodi: 225651

Tel: 86-514-84216369

86 13773313810

Faksi: 86-514-84212540