Etusivu > Uutiset > Sisältö

Korkeiden polkivalojen asennus

Korkeat napaiset valaisimet viittaavat yleensä yli 15 metrin teräspilarin napaan ja suuritehoiset yhdistelmä majakka muodostavat uudenlaisen valaisinlaitteen. Se koostuu lampun korkista, sähkövalaistuksesta, varresta ja perusosasta. Lampun muoto voi perustua käyttäjän tarpeisiin, High-pole Lamp ympäröivä ympäristö, valaistus on erityinen; sisävalaisimet ja enemmän valonheittimet ja valetut komponentit, valonlähde NG400 korkeapainemainen natriumvalo, valaistus säde 60 metriä. Tangon runko on yleensä sylinterimäistä runkorakennetta, joka on valmistettu teräslevyn rullaamisesta, 2540 metrin korkeus viittaa yli 25 metrin teräspilarin napaan ja suuritehoinen yhdistelmä majakka muodostavat uudenlaisen valaisinlaitteen. Se koostuu lampun korkista, High-pole Lampista sisätilojen valaistuksesta, varresta ja perusosasta. Lampun muoto voi perustua käyttäjän tarpeisiin, ympäröivään ympäristöön, valaistus on erityinen; sisäiset valaisimet ja enemmän valonheittimet ja valonsäde, valonlähde yleensä käyttää korkeapainelamppua ja metallihalogenidivalaisin, 60 metrin valaistus säde. Tangon runko on yleensä sylinterimäistä runkorakennetta, joka on valmistettu teräslevyn liikkuvasta, korkeus 1540 metriä.

Korkea asento

1. Pylväät ovat kahdeksankulmaisia ​​tai kaksitoista kartioita. Ne on valmistettu korkealaatuisesta ja korkealaatuisesta teräslevystä leikkaamalla, taivuttamalla ja automaattisella hitsauksella. Yleinen korkeus on 25, 30, 35 ja niin edelleen. Suurin tuulenvastus on suunniteltu saavuttamaan 60 m / s, Jokainen tyyppi koostuu 3-4 osasta. Korkeapaineinen lamppu Laipallinen teräsrunko, halkaisija 1 m - 1,2 m, paksuus 30 mm - 40 mm.

2. Toiminnallinen päärakenteen, korkeapaineisen valaisimen runkoon, mutta myös tärkeimpiin koristeisiin materiaaleihin teräkselle, teräspohjaiselle kevytpylväälle, kevytlevyllä, jossa on kuumasinkitty sinkkikäsittely.

3. Sähköhissijärjestelmä koostuu sähkömoottorista, nostimesta, kolmesta kuumasinkittyä teräsköysiä ja kaapelista sekä muista komponenteista. Vaalea napa asennetaan kehoon, nosto nopeus on 3-5 metriä minuutissa.

4. Ohjaus- ja purkajärjestelmä koostuu ohjauspyörästä ja ohjausvarresta sen varmistamiseksi, että lamellilevy ei liikuta vaakatasossa nostoprosessin aikana varmistaakseen, että lamppupaneeli irtoaa automaattisesti ja lukittuu koukulla, kun lamppua nostetaan

5. Valaistus sähköjärjestelmä perustaa 624 400w 1000W kullan halogenidi (valkoinen), valonheitin, valonheittimet, tietokoneen aikavalvonta voi automaattisesti ohjata kytkinvalon aika ja osa valaistus tai täysi valaistus

6. Salamasuojajärjestelmä: lampun katto asentaa 1,5 metriä pitkä salamointi, korkeapotilamppu kellariin asennettu 1 metriä pitkä maadoitusjohdin ja hitsaaminen maanalaisilla pultteilla.

Korkean napaisuuden luokittelu

Yleensä voidaan jakaa nosto- ja ei-nostotyyppeihin. Nostopään korkeuden korkeus on yleensä yli 18 metriä, sähköinen nostotoiminto on kätevä, kevyt kilpi nousi työasentoon, voi automaattisesti sammuttaa levyn, riippuva ojan, vaijerin purkamisen ja. Korkean napaisen käsivarren ja sähköisen nostolaitteen nostaminen kahdentyyppisissä nostovälineissä, jotta lamppu voidaan turvallisesti ja turvallisesti laskea 2,5 metrin päähän maasta, mikä helpottaa huoltoa. Manuaalinen kaukosäätimen ohjausjohdon pituus 10 metriä, korkeapaineinen Lampun käyttö 5 metrin kaukosäätimen liikkeiden yhteydessä, jotta käyttäjän henkilökohtainen turvallisuus säilyy. Nostopylväässä on myös varakatkaisin. Kun lamppu lasketaan alimmalle asennolle, kaapeli asetetaan sähköisen ohjausjärjestelmän pistorasiaan ja toinen pää työnnetään lamppupaneelin liitäntäkoteloon. , Huoltovalo. Nosto-napa-lamppu Kaikki valaisimet on tiivistetty IP65-kansainväliseen standardiin pölyn ja sateen estämiseksi lampun käyttöiän varmistamiseksi. Valaisimet valmistetaan yleensä korroosionkestävästä alumiinilevylevystä ja ruostumattomasta teräksestä.

Korkean napaisuuden asennus

1. Kirjoita kaikki osat huolellisesti lastaus- ja pakkausluettelon mukaan.

2. Tarkista, onko osa vaurioitunut, taivutettu, kierretty, sinkkikerros on vaurioitunut.

3. Kunkin tangon merkit merkitsevät tangon tyypin, tilausnumeron ja segmenttien lukumäärän. Sahan sisäpuolella kynällä merkittiin tangon paino. Onko ydinvoiman siirto oikea, onko nosturin nostokyky riittävä.

4. Piirroksen enimmäis- ja vähimmäisvaimennuspituuden mukaan merkitään tanko, joka on tarkoitettu käytettäväksi pistorasiassa.

asennus

1. Jokainen liitos antaa pituusjoukon, mutta pistorasian pituus muuttuu valmistus-, asennusvirheiden ja fyysisten tekijöiden vuoksi, jolloin saadaan maksimipituus ja minimipituuden pituus.

2. Asennuksen helpottamiseksi voi olla tarpeen voiteltaa liitospinta. Ole varovainen, ettet käytä voiteluaineita estääkseen sauvan ja korkean napaisen lampun vuotamisen ja kontaminaation voit käyttää saippuaa ja vettä voidaksesi käyttää sisä- ja ulkopintoja.

3. Kun socketing, aseta tarvittava voima molemmissa päissä saadaksesi sulkimen pistorasiaan.

Korkea lampunlämmitin: 1. Pylväät ovat kahdeksankulmainen tai kaksitoista kartiomaista sauvaa. Ne on valmistettu korkealaatuisesta ja korkealaatuisesta teräslevystä leikkaamalla, taivuttamalla ja automaattisella hitsauksella. Suurin tuulenpitävyys on suunniteltu saavuttamaan 60m / Rod muotoilu, kuumasinkitty korroosionestojärjestelmä sen varmistamiseksi, että pylväät 30 vuotta ilman korroosiota, ulkonäkö spray 3. Sähköinen hissijärjestelmä koostuu sähkömoottori, nostin, kolme sarjaa kuumasinkitty teräsköysi ja kaapeli sekä muut komponentit. Valopylväs on asennettu kehoon, korkeapaineinen lamppujen nosto nopeus 3 - 5 metriä minuutissa. 4. Ohjaus- ja purkajärjestelmä koostuu ohjauspyörästä ja ohjainvarsiin, jotta lamellilevy ei liikuta vaakasuorasti nostoprosessin aikana varmistaakseen, että lamppupaneeli irrotetaan automaattisesti ja lukitaan koukulla, kun lamppua nostetaan;

High pole parametrit: 5. Valaistus sähköjärjestelmä asettaa 6-24 400 tai 1000 W valon valo, tulva valo, tietokoneen ajanhallinta voi automaattisesti valvoa kytkin valon aika ja osa valaistus tai täydellinen valaistus. 6. Salamasuojajärjestelmä: lampun katto asentaa 1,5 metriä pitkä salamointi, kellari asentaa 1 metrin pituisen maajohtimen ja hitsauksen maanalaisilla pultteilla. Korkeat polttimot: 18 metriä korkea napa valaisin, 20 metriä korkea napa valot, 25 metriä korkea napa valot, 30 metriä korkea napa valot, 35 metriä korkea napa valot, 8. korkea pole valot yleisesti käytetty Occasions: neliön navan valot, lentoasema korkea napa valot, terminaalinen korkea napa valot, portti korkea pole valot.


Tuoteluettelo
Ota yhteyttä

Sähköposti: aaron89@sina.com


Zip/Post koodi: 225651

Tel: 86-514-84216369

86 13773313810

Faksi: 86-514-84212540