Etusivu > Uutiset > Sisältö

Nurmikon valo vihreä maisema lisää turvallinen ja kaunis kaupunki


Nurmikon valo tyhjästä yksinkertainen mallinnus nykyisen muodon erilaisia, eri tyylit näkymän kehitysprosessiin on suhteellisen nopeasti. Nurmikon valo luokittelu nyt lisää nykyisen kuusi päätyyppiä, nimittäin Euroopan nurmikko lamp, moderni nurmikko lamp, klassisen nurmikko lamp, varkaudenesto nurmikko lamp maisema Nurmikko lamppu, LED nurmikko lamp.

Nurmikon lampuilla ainutlaatuinen, kirkas valaistus, mukava, helppo asentaa, koriste vahva, on vihreä kaupunki parantaa elinympäristöä valaistus välttämätöntä valaistus, materiaalit: alumiinivalua ruiskutuksen, nurmikko Lamp ruostumaton putki jälkeen. Käyttö: puistot, Puutarha-asunnot, nurmikot, kävelykatuja, tehtaat, Hotellit, pysäköintialueet, neliöt, asuinkortteleita ja muissa paikoissa.

Nurmikko valot koristaa kaunis kaupunki valot vilkkuvat, toisiaan, nurmikko Lamp kuten kaunis pelaajan notes järjestetään valo melodia.

Nurmikon valoa pääasiassa pehmeä muoto ja valaistus yhtiöstä sankari kaupunkien ympäristöystävällisten, käytetään laajalti puutarhat, puistot, aukiot ja suuri ulkouima muualla vihreällä vyöhykkeellä sisustus, nurmikko lamp asettelua on myös suhteellisen erityisesti siitä, auton yhdistetty muotoilukonseptin Nurmikko lamppu ominaisuudet on varsin selvää, erityisen helppo asentaa asiasta, saada arvostettu toimia. Rooli nurmikon valo vain nämä? Xiaobian viimeistely nurmikon liittyvät tiedot, seuraavat nähdä se.

Nurmikon Valosuunnittelu on ulkonäkö ja pehmeä valaistus vihreä Kaupunkikuva lisätä turvallisuus ja kauneus on yleensä helppo asennus, nurmikko Lamp koriste ja muita ominaisuuksia voidaan käyttää puistot, Puutarha-asunnot, neliö vihreä, ja muita paikkoja vihreällä vyöhykkeellä sisustus valaistus.

Nurmikko lamppu muoto paljon ammatillista suunnittelijat ainutlaatuinen muotoilu mallinnus eri tyylejä, on olemassa joitakin nurmikon valmistettu tyylikäs pieni eläimiä tai kasveja ja muita simulointi, mallinnus, sijoitetaan nurmikko, ikään kuin veistos, kaunis, City Green maisemia lisää turvallisuutta ja kauneus. Nurmikon valoinstallaatio on kätevä, koriste vahva, jota sovelletaan puistot, nurmikko Lamp puutarha-asunnot ja muut nurmikko ympäri ja kävelykatu, pysäköintialue, square ja muissa paikoissa.

Nurmikko lamppu järjestely

Valaistus suunnittelu valaistus layout standardit

(1) C1 ~ CN kevyt nurmikon project-tyyliin neljältä omistajat haluavat valita eri näköisiä mukaan kasvin korkeus valikoima valaisimet korkeus. Käyttämällä 18W energiansäästöä putki valonlähde, sopii sisäpihalle, jalkakäytävä ja trail valaistus. Antaa jalankulkijoille Kesäyön valaistus, valaistus aika on yleensä 18.00 ~ 6:00. Lyhyempi ottelua, lähempänä väli, nurmikko Lamp yleisesti käytetty Asetelman väli 6-8 metriä.

(2) C1 ~ CN yksisuuntainen kevyt nurmikon soveltaa leveä tie. Käyttää 26W energiansäästön putki tai 35W monimetallilamput valonlähde. Jalankulkijan tai lane valo, valo aika on yleensä 18.00 ~ 6:00. Yleisesti käytetty, valaistus välit 8-10 metriä.

Nurmikko lamppu muoto paljon ammatillista suunnittelijat ainutlaatuinen muotoilu mallinnus eri tyylejä, on olemassa joitakin nurmikon valmistettu tyylikäs pieni eläimiä tai kasveja ja muita simulointi, mallinnus, sijoitetaan nurmikko, ikään kuin veistos, kaunis, City Green maisemia lisää turvallisuutta ja kauneus. Nurmikon valoinstallaatio on kätevä, koriste vahva, jota sovelletaan puistot, Puutarha-asunnot ja muut nurmikko ympäri ja kävelykatu, pysäköintialue, square ja muissa paikoissa. Jos

Nurmikko valot on yleensä 600 mm, 800 mm, Nurmikko lamppu 1000 mm ja toinen eri erittely muokattavissa todellisen tarpeen mukaisesti, tiedot voidaan tuottaa. Nurmikon valo pylväitä Päämateriaali on yhtä teräskuulaa putki, vastakkaisen sukupuolen teräs putki, sama halkaisija alumiiniputki, valettu alumiini Nurmikko lamppu, alumiini Nurmikko lamppu. Yleisesti käytetty halkaisijat ovat Φ60, Φ76, Φ89, Φ100, Φ114, Φ140, Φ165, nurmikko Lamp korkeus ja käyttö eri paikoissa, valitun materiaalin paksuus on jaettu: seinämäpaksuus 2,5, seinämäpaksuus 3.0, Caoping syttyy yleensä käyttää 36W tai 70W metalli Halogenidi lamppu järjestely on yleensä 6-10 metrin on aiheellista.

Mitkä ovat nurmikko valaisimet piirteitä?

1, kirkas: nyt uusi aurinko nurmikon käyttää 140lm / wLED valonlähde, kuin perinteinen aurinko LED nurmikon light 50 %

2, korkean laadun ja korkean luotettavuuden: nurmikko light korkeiden laatuvaatimusten valmistajien pitäisi valita kehittyneitä laitteita, hyviä materiaaleja varmistua laadusta nurmikko Lamp ja koko takavarikko-aineeseen ymmärtää kussakin tuotantoprosessin laadun valmis tuotteen lopputarkastusta lastin tarkasteltuna ISO laatujärjestelmä kokonaisvaltaisen laadunhallinnan vaatimusten mukaisesti.

3, pitkäikäinen: Nurmikko lamppu kaiken elämän suunnittelu yli 20 vuotta käytössä korkea valonläpäisy lasi laminointi prosessi, tarvikkeet suunnitella elämää johdonmukainen, ainutlaatuinen energiaa säästävä muotoilu, akun kuin tavanomaisella teknologialla 2-3 kertaa.

4, energiatehokas: jos se on aurinko nurmikko lamp, yleensä käytetään kiteisen piin aurinkokenno osat vallassa valaistus sähköntuotantoon nurmikko Lamp käyttö omistettu aurinkoenergia akku, energiansäästö, sadepäivinä voi olla jatkuva valaistus 3-5 yö, muut energiahuollon

5, automaattinen ohjaus: aurinko nurmikon valo palaa ja sammuttaa käyttö aurinko tunnistin control, eli valo-ohjaus toiminto, mutta myös virransäästötila osalta vähemmän jalankulkijoiden yöllä, automaattisesti vähentää valon lähde lähtöteho säästää energiaa.

6, turva: aurinko nurmikko lamp on matalajännitteisen tuotteita, Nurmikko lamppu käyttää DC 4V tai 6V virtalähde, turvallinen ja vaaraton, Lasten, jalankulkijoiden ja eläinten suojelemiseksi.

7, valaisinrunko luja rakenne, vedenpitävä, tuuli, anti ulkoinen voima on suuri.

8. helppo asennus: itsenäinen päätösvalta supply, ei erektio tai upotettu voimalinjat, rakenne on yksinkertainen, rakennuskustannuksista.


Tuoteluettelo
Ota yhteyttä

Sähköposti: aaron89@sina.com


Zip/Post koodi: 225651

Tel: 86-514-84216369

86 13773313810

Faksi: 86-514-84212540