Etusivu > Uutiset > Sisältö

Huoltopalvelut katuvalojen

Katuvalojen ovat hyvin tuttuja kaikille, kuitenkin energia on olemassaolo kulmakivi ja modernin yhteiskunnan kehitykseen. Maailmanlaajuisen yhteiskunnan talouden jatkuvaan kehittämiseen energiankulutus on edelleen kasvaa vastaavasti. Ajan myötä fossiilisen energian niukkuus on tulossa yhä näkyvämmäksi ja tämä puute heijastuu vähitellen energian tavaroiden hinta. Joten katuvaloja näy elämässämme.

Katu valo huolto:

1. pidä on aurinkopaneeli puhdistus pinta puhtaana. Vähemmän sateinen ja hiekka-alueilla olisi puhdistettava kerran kuukaudessa, puhdistus olisi ensin huuhtele vedellä, katuvalot ja kuivaa puhdistaa pehmeällä avulla.

2. Noudata onko aurinkokennojen ulkonäkö on kovera tai pullistumia ilmiö;

3. jälkeen aurinko-akku vastuuvapauden olisi perittävä viipymättä. Jos toistuvasti sadepäivinä, mikä riittävästi akun pitäisi lopettaa tai lyhentää power supply voimalaitoksen jotta aiheuttaa akun vastuuvapauden osalta. Voimalaitoksen huoltohenkilöstö säännöllisesti veloitettava akun katuvalot yleensä neljännesvuosittain olemaan 2-3 kertaa. Pitkään lopettaa akku (3 kuukautta tai enemmän) katuvalot olisi lisätty tuloutus ja ottaa käyttöön.

Kadulla hankkeesta, mukaan lukien kaupunki päätietä, teollisuusalue, township, viaduct ja muuta katuvalaistuksen projektia projektiliiketoiminnassa, yritysten omistajat pitäisi valita miten katu lamppu?

Yleensä katu lamppu valmistajien ostaa katuvalot, on ammatillinen tekninen henkilökunta voit suunnitella katuvalaistuksen ohjelma. Katu lamppu valmistajien teknisen henkilöstön ja virkailija on runsaasti kokemusta katuvalojen-sovelluksessa. Katuvalo seuraavista menetelmistä ovat viitteellisiä:

Testaa alueella

Testi tien leveys 15 metriä 10 metriä pääkadulla Lampun valo arm 1 metrin korkeus 10 astetta, katuvalojen toinen osapuoli testi; testialue 15mx30m, ottaen huomioon kapea tie katu valo vaatimukset valo ei ole korkea, samalla sovellusten alueiden 12mx30m tietoja eri leveys road viittaus valinta.

Testaa tiedot

Tiedot ovat keskimäärin kolme kertaa valon vika perusteella ensimmäisen ja kolmannen, katuvalot kesto on 100 päivää päivässä normaali vaihtaa valot

Soveltaminen optinen vuo-valoteho, valaistus yhdenmukaisuuden arviointi

Valotehokkuus lasketaan jakamalla optisen tehon syöttö voimalla

Tasoitus laskennan kaava keskimääräinen Valaistusvoimakkuus x alue

Valaistuksen yhdenmukaisuusaste on pienin Valaistusvoimakkuus ja suurin Valaistusvoimakkuus mittauspisteen poikittaissuunnassa tie suhde

Asennetaan katu lamppu teknisten sovellusten tien katuvalot, montako teho olisi yhdistettävä valmistajien katuvaloja. Saman tien valmistajia tarjoamaan 100W LED-valot valaistus ja B valmistajia tarjoamaan valot, ehkä niin kauan kuin 80W tai jopa pienempi teho, joka voi täyttää valaistus.


Tuoteluettelo
Ota yhteyttä

Sähköposti: aaron89@sina.com


Zip/Post koodi: 225651

Tel: 86-514-84216369

86 13773313810

Faksi: 86-514-84212540