Etusivu > Uutiset > Sisältö

Aurinkokennojärjestelmän asentamisen edut

Aurinkoenergiajärjestelmät asennetaan tyypillisesti siviilien rakennusten kattoihin tai teollisuuslaitosten kattoihin. Alkuperäisten rakennusten vuoksi, ennen kuin ne otetaan käyttöön, ne voidaan toimittaa paikal- lisella kaivoskeskittymällä ja teollisuusrakennusten salamasuojauslaitokset on testattava vuosittain. Siksi aurinkosähköjärjestelmässä salamasuojaustoimintojen luotettavuus ja turvallisuus varmistetaan suurelta osin.

Vaikka salama on luonnonkatastrofi, mutta yleensä, niin kauan kuin seuraavat kolme näkökohtaa on tiukasti toteutettu, voit pienentää salamaniskujen todennäköisyyttä.

Ensinnäkin metallin aurinkosähkö tuki alkuperäisen salamoinnin kanssa luotettavamman yhteyden muodostaen hyvän sähköisen pääsyn. Tulee salamanisku alkuperäisen salaman suojalaitteen läpi maanalaiseen purkauslaitteeseen nopeaan purkautumiseen maahan, jolloin Solar Power System suojaa rakennusta ja altistuu PV-moduulin katolle.

Toiseksi maadoituslaite on perustan salaman suojan, kuten alkuperäisen rakennuksen salamanisku, salamointi ja muut tilat, Solar Power System sinun täytyy käyttää maadoitusvastuksen testaaja mitata maadoitusvastusta, yleensä maadoitusvastus on alle 4 ohmia, voidaan käyttää Alkuperäinen maadoitus.

Mutta jotkut tilat, kuten maaseudun talot, karjatalot, tilat jne., Salamasuojaukseen eivät ole tiukat vaatimukset, sinun on lisättävä uusi maadoituslaite. Maadoituslaite riippuen kuparipinnoitetun teräksen maadoituksesta, hiilikiteisestä maadoituselektrodista, pelkistävästä aineesta ja muista maadoitusmateriaalikentistä geologisen käytön jälkeen mitattavan maadoitusvastuksen jälkeen on alle 4 ohmia.

Kolmanneksi, ekotentiaaliset liitäntätoimenpiteet. Pimeneviä toimenpiteitä ovat katon silloitus, kiinnikkeen kiinnitys katon metallirakenteeseen, kuten aurinkosähkökaapelin silta, hengityslaite, tehtaan tuuletin, ilmastointilaitteen ulkoyksikkö, aurinko Power System jäähdytystorni, tikkaat ja vastaavat.

Erityisesti aurinkosähköntuotantolaitteiden maadoitus- ja potentiaalintasaus on tärkein muuntajien ja taajuusmuuttajien asennuksessa lisättävä joukko potentiaalivapaa maadoitusliitäntäkoteloa, lähentymislaatikkoa, taajuusmuuttajaa ja ohjaimen maata. Terminaalit on kytketty potentiaalivoiman kanssa maadoitusliitäntäkotelolla, jossa on kaksivärinen maadoitusjohdin suurempi kuin 16 neliöjalkaa ja liitäntäkotelo on kytketty alkuperäiseen tai uuteen maadoituslaitteeseen tai yli 50 neliömetrin johtimeen.

Aurinkoenergian aurinkosähkölaitoksessa jopa 25 vuoden elinkaaren, yhdistettynä soveltamiseen ilmastoon ja ympäristöön rationaalinen asennus aurinkoenergiajärjestelmän, Yuhui aurinko aurinkovoiman tuotannossa järjestelmä tuotannon, järjestelmän suunnittelu, rakentaminen, Solar Power System toimintaa ja huolto koko prosessin tiukka laadunvalvonta, niin että käyttäjät ovat varma!

Aurinkoinen, ruoka ja kauneus tulivat esikaupunkien puistoon nauttimaan lomista, puhelin hoikin harjalla, kamera pidätettiin patsaalla ja astui sitten virtalähde, Connaughtin suuri puisto, jossa ei ole mitään! Ja jos osa puistosta voidaan käyttää aurinkokennojärjestelmän asennuksessa, jotta kävijät voivat ladata milloin tahansa, mutta myös virtalähdevalikoimassa perustaa joitain LED-mainosvalaisimia ja -paikkoja jne. Sekä tarjota ilmaista toimitusta palvelu ja houkuttelemaan yritysten mainonta Markkinointi, joten mennä puisto enää tarvitse huolehtia puhelimesta ei sähköä.

Jalkapallokentät, koripallokentät, sulkapallokentät, tenniskentät, joten suurin osa niistä rakennetaan ulkona, ja koko vuoden ajan kesä on urheilun paras kausi, mutta korkeissa lämpötiloissa on vaikea harjoitella näissä ulkona sijaitsevissa stadionissa. ulkona Stadionin kohtaamana on kiusallinen käyttö kesällä ja jos ulkona urheilukentän yläosassa automaattisen kutistumisen aurinkosähköjärjestelmän, Solar Power System sekä sävy ja sade voi edelleen tuottaa sähköä leikkipaikka tarjota viileä ilmalämpötuki, ei ole ympäri vuoden riippumatta tuuli ja sade, kylmä ja lämpö voi olla vapaa käyttää sitä!


Tuoteluettelo
Ota yhteyttä

Sähköposti: aaron89@sina.com


Zip/Post koodi: 225651

Tel: 86-514-84216369

86 13773313810

Faksi: 86-514-84212540