Etusivu > Uutiset > Sisältö

Suurten napojen lampun muotoilu on humanisoitu

Hiljainen yö, kävellä puhdas kaupunki, tervehti silmät Yhdysvalloissa on kääntynyt Huadeng, ihmiset tuntevat onnellisia ja mukavia. Korkeat napaiset valot yhdeksi maisema-valoista, sen korkeudesta, valaistusalueesta ja muista eduista, jotta näissä lyhtyissä päästäisiin etusijalle, korkealaatuisten lampun ihmisiä ei voida sivuuttaa, mutta ihmiset näkevät vain sen ulkonäön, sen erityistilanne ja en ymmärrä

Korkeat napaiset valot tarkoittavat yleensä yli 15 metriä teräksisiä kartiomaisia ​​napoja ja majakan voimakas yhdistelmä muodostavat uudenlaisen valaisinlaitteen. Se koostuu lampun korkista, sisäisestä valaistuksesta sähköstä, tangosta ja pohjaosasta. Lampun muoto voi perustua käyttäjän tarpeisiin, High-pole Lamp ympäröivä ympäristö, valaistus on erityinen; sisäiset valaisimet ja enemmän valonheittimet ja valettu valo koostumus, yleinen käyttö korkean paineen natrium valaisin tai led-valot, valaistus säde on 60 metriä. Rungon runko on yleensä pyramidimuotoista teräslevyä, jonka korkeus on 15-40 metriä ja joka koostuu useimmiten kahdesta kolmeen osaan.

Korkeat napaiset valaisimet voidaan yleensä jakaa hissin ja ei-nostotyyppiksi. Nostopään napa korkeus on yleensä yli 18 metriä, sähköinen nostotoiminto on kätevä, kevyt levy nousi työasentoon, voi automaattisesti sammuttaa levyn, riippuva ojan, vaijerin purkamisen ja. Korkeapaineisen valaisimen nostolaite koostuu lamellilevystä, valopylvästä ja säästä, nostolavasta, sähkönjakelujärjestelmästä ja salamasuojaimesta. Korkeapaineinen lamppu Yleisesti sanotaan, että korkeat napaiset valot, itse asiassa, tuhansia eri käyttötarkoituksen mukaan, eri käyttötarkoitusten mukaan korkeassa napa-luokassa ja nimitys on erilainen. Kuten käyttö laiturilla, nimeltään laiturin korkea pole valot, neliö, nimeltään neliö napa valot nimetty sataman korkean napa valot, lentokentän napa valot, räjähdyssuojatut korkea pole valot, ruostumaton teräs napa valot ja niin edelleen. Yleensä 15 metriä, 18 metriä, 20 metriä, 25 metriä, 30 metriä viisi eritelmää tavallisimmin käytetään yleensä yli 15 metrin pituisia tienpylväitä, joita kutsutaan korkeiksi napaisin valaisimiksi, 15-40 metrin alueella. Korkeapaineinen lamppu Toinen on yleensä asiakkaan pyynnöstä suunnitella tietty korkeus, tämä on se, mitä sanomme usein korkeuden jakamalla korkea napa valot.

Korkeiden napojen asentaminen automaattiset ja manuaaliset kaksi erilaista ohjausmenetelmää, helppokäyttöinen muotoilu, lisäsi asennus- ja huoltoturvallisuusnäkökohdat sekä nostivat korkeat polttimot kaikki lamput suljettuihin IP65-kansainvälisiin standardeihin estääkseen pölyn, sadeveden upottamisen , Korkeapaineinen lamppu lampun käyttöiän varmistamiseksi. Valaisimet valmistetaan yleensä korroosionkestävästä alumiinilevylevystä ja ruostumattomasta teräksestä.

Suuret polttimot, joita yleensä käytetään suurille alueille, kuten neliö, satama, telakka, leikkipaikka, lentokenttä, parkkipaikka ja muu suurta valaistusta varten, voidaan käyttää useita tai jopa kymmeniä 400 tai 1000 wattia suurta natriumlamppua tai metallia halogeenilamppu tai led-valonlähde, korkeapaineinen valaisin valaistusalue voi olla 7000 neliömetriä 15 000 neliöön, voi nostaa automaattisesti, korkeus on 18-55 metriä yleensä välillä.

Pylväässä käytetään tavallisesti tavanomaista jalkakäytävää, mutta ei kovin ehdottomia, korkeita napaisia ​​valoja myös lampun kokoonpanolla, kuten napojen kymmenen valoa, tietenkin korkeapotivahtiventtiiliä korkeampi kuin sama teho kahdella valolla valaisemaan , laajuus on laaja. Pylväässä viitataan yleensä automaattisen nostolaitteen asentamiseen, toteutetaan plug-in pieni valaistusvalo, valonlähde on yleensä noin 6, ylemmän korkeus on noin 9-18 metriä.


Tuoteluettelo
Ota yhteyttä

Sähköposti: aaron89@sina.com


Zip/Post koodi: 225651

Tel: 86-514-84216369

86 13773313810

Faksi: 86-514-84212540