Etusivu > Uutiset > Sisältö

Nurmikko Light Light on pehmeämpää

Nurmikon valoa pääasiassa pehmeä muoto ja valaistus yhtiöstä sankari kaupunkien ympäristöystävällisten, käytetään laajalti puutarhat, puistot, aukiot ja suuri ulkouima muualla vihreällä vyöhykkeellä sisustus, nurmikko lamp asettelua on myös suhteellisen erityisesti siitä, auton yhdistetty suunnittelu käsite, Nurmikko lamppu ominaisuudet Nurmikko lamppu on varsin selvää erityisen helppo asentaa asiasta, saada arvostettu toimia. Rooli nurmikon valo vain nämä? Xiaobian viimeistely nurmikon liittyvät tiedot, seuraavat nähdä se.

Nurmikon valo on pehmeämpi ja väri on myös monipuolisempi ja nyt Design seuranta, jatkuva parantaminen ihmisten tarpeisiin, nykyinen rakenne enemmän mallinnus muoto sopii päivän aikana pelata hyvä decoration seksuaalinen vaikutus, ja yö, Nurmikko lamppu on erittäin kaunis ja antelias, antaa tunteen kauneus. Nurmikko lamppu ainutlaatuinen muotoilu, hellä valaistus kaupungin vihreä maisema kaikkialla lisäsi turvallisuuden ja kauneus, ja sen asennus on hyvin yksinkertainen, helppo asentaa, koristeellinen vaikutus on hyvä, yleensä käytetään puistoissa, Puutarha-asunnot Kuten nurmikko tietenkin, moderni kaupallinen katu, kävelykatu, Nurmikko lamppu parkkipaikan ja square jos vihreä vyö asennetaan nurmikko lamp.

Nurmikon Valosuunnittelu on ulkonäkö ja pehmeä valaistus vihreä Kaupunkikuva lisätä turvallisuus ja kauneus, ja on yleensä helppo asennus, koriste, ja muita ominaisuuksia voidaan käyttää puistot puutarha-asunnot, neliö ja vihreä muualla vihreä vyö sisustus valaistus.

Nurmikko lamppu muoto paljon ammatillista suunnittelijat ainutlaatuinen muotoilu mallinnus eri tyylejä, on olemassa joitakin nurmikon valmistettu tyylikäs pieni eläimiä tai kasveja ja muita simulointi, mallinnus, sijoitetaan nurmikko, ikään kuin veistos, kaunis, City Green maisemia lisää turvallisuutta ja kauneus. Nurmikon valoinstallaatio on kätevä, koriste vahva, jota sovelletaan puistot, nurmikko Lamp puutarha-asunnot ja muut nurmikko ympäri ja kävelykatu, pysäköintialue, square ja muissa paikoissa.

Nurmikko lamppu järjestely

(1) C1 ~ CN kevyt nurmikon project-tyyliin neljältä omistajat haluavat valita eri näköisiä mukaan kasvin korkeus valikoima valaisimet korkeus. Nurmikko lamppu avulla 18W energiansäästöä putki valonlähde, sopii sisäpihalle, jalkakäytävä ja trail valaistus. Antaa jalankulkijoille Kesäyön valaistus, valaistus aika on yleensä 18.00 ~ 6:00. Lyhyempi ottelua, lähempänä väli, nurmikko Lamp yleisesti käytetty Asetelman väli 6-8 metriä. (2) C1 ~ CN yksisuuntainen kevyt nurmikon soveltaa leveä tie. Käyttää 26W energiansäästön putki tai 35W monimetallilamput valonlähde. Jalankulkijan tai lane valo, valo aika on yleensä 18.00 ~ 6:00. Yleisesti käytetty, valaistus välit 8-10 metriä.

Nurmikko lamppu muoto paljon ammatillista suunnittelijat ainutlaatuinen muotoilu mallinnus eri tyylejä, on olemassa joitakin nurmikon valmistettu tyylikäs pieni eläimiä tai kasveja ja muita simulointi, mallinnus, sijoitetaan nurmikko, ikään kuin veistos, kaunis, City Green maisemia lisää turvallisuutta ja kauneus. Nurmikon valoinstallaatio on kätevä, koriste vahva, jota sovelletaan puistot, Puutarha-asunnot ja muut nurmikko ympäri ja kävelykatu, pysäköintialue, square ja muissa paikoissa. Jos

Nurmikko lamppu voidaan jakaa aurinko nurmikko lamp, nurmikko Lamp ex-Nurmikko lamppu, alumiini nurmikko lamp, ruostumaton teräs Nurmikko lamppu, LED nurmikko lamp, energiansäästöä nurmikko lamp, vihreä nurmikko lamppu, Euroopan nurmikko lamp ja muita Nurmikko lamppu

Nurmikko valot on yleensä 600mm 800 mm, 1000 mm ja toinen eri erittely muokattavissa todellisen tarpeen mukaisesti, tiedot voidaan tuottaa. Nurmikon valo pylväitä Päämateriaali on yhtä teräskuulaa putki, vastakkaisen sukupuolen teräs putki, sama halkaisija alumiiniputki, valettu alumiini Nurmikko lamppu, alumiini Nurmikko lamppu. Nurmikko lamppu yleisesti käytetty halkaisijat ovat Φ60, Φ76, Φ89, Φ100, Φ114, Φ140, Φ165 mukaan korkeus ja käytöstä eri paikoissa, valitun materiaalin paksuus on jaettu: seinämäpaksuus 2,5, seinämäpaksuus 3.0, Caoping syttyy yleensä käyttää 36W tai 70W metalli Halogenidi lamppu järjestely on yleensä 6-10 metrin on aiheellista.


Tuoteluettelo
Ota yhteyttä

Sähköposti: aaron89@sina.com


Zip/Post koodi: 225651

Tel: 86-514-84216369

86 13773313810

Faksi: 86-514-84212540